top of page
earth-medicine-hellas.jpg

σχετικά με 
EARTH MEDICINE

ΤΟ ΟΡΑΜΑ
ΜΑΣ

Η Κύρια αποστολή της οργάνωσής μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες φυσικής αποκατάστασης από τραύματα και φυσικές αναπηρίες για πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο στα κέντρα ταυτοποίησης στην Λέσβο.

Η ομάδα μας αποτελείται κυρίως από θεραπευτές και ειδικούς φυσικής αποκατάστασης με  στόχο την διάγνωση και την παροχή προσαρμοζόμενων προγραμμάτων φυσικής αποκατάστασης ανά περίπτωση.

Στην οργάνωσή μας συνδυάζουμε θεραπείες όπως : Φυσικοθεραπεία, Μασάζ αποκατάστασης, Παραδοσιακή Ελληνική και Κινέζικη βοτανολογία.

Τα μέλη της ομάδας μας συνεργάζονται με εταιρίες σχεδιασμού και κατασκευής προσθετικών μελών στην Ελλάδα και την Γερμανία ώστε μέσω χορηγιών να είναι σε δυνατότητα να προσφέρουν προσθετικά μέλη για άτομα με ακρωτηριασμούς.

DSC09951.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ηομάδαμαςαποτελείταιαπόεθελοντέςφυσιοθεραπευτές, καιεπαγγελματίεςστονχώροτηςυγείαςδιαφορετικώνεθνικοτήτων.

Μαζί εργαζόμαστε κάθε μέρα για να βελτιώσουμε την υγεία των πλέων ευαίσθητων ατόμων που ζουν στα  κέντρα ταυτοποίησης προσφύγων στην Λέσβο.

Η ομάδα μας  συμπεριλαμβάνει επίσης μεταφραστές Φαρσί και Αραβικών οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την σωστή επικοινωνία και διάγνωση

Η εθελοντική πλατφόρμα μας παρέχει την δυνατότητα σε θεραπευτές από διάφορα μέρη του κόσμου να συμβάλουν με τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους στο εγχείρημά μας διευρύνοντας τους κλινικούς πολιτιστικούς και θεραπευτικούς μας ορίζοντες.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ   

fabiola_edited.jpg

FABIOLA VELASQUEZ

Διοικήτρια και Νόμιμη Εκπρόσωπος
ΙΔΡΥΤΡΙΑ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ EARTH MEDICINE

Από τη Χιλή,Ν.Αμερική

H Fabiola Velasquez είναι φυσική θεραπεύτρια και ακτιβίστρια για τα κοινωνικά δικαιώματα με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στο πεδίο της κοινωνικής εργασίας.

 

Η Fabiola γεννήθηκε στο Puerto  Mont,Χιλή, όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια.Η πρώτη επαφή της  Fabiola με άτομα που είχαν ανάγκη έγινε όταν πρόσφερε εθελοντική εργασία σε προ-πανεπιστημιακή πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο του  Puerto  Mont,βοηθώντας ανθρώπους στο τελικό στάδιο του AIDS.Αυτή η εμπειρία ήταν θεμελιώδης και ένας από τους λόγους που την ώθησαν να εργαστεί στον τομέα της κοινωνικής υγείας,της εκπαίδευσης και του κοινωνικού ακτιβισμού.

Η Fabiola πήρε το πτυχίο της στην  Εκπαιδευση και τις Κοινωνικές Επιστήμες στο τοπικό πανεπιστήμιο.Ταυτόχρονα ,οδηγούμενη από την περιέργεια και το πάθος της να συνδεθεί με τις πατροπαράδοτες γνώσεις της περιοχής της,ήρθε σε επαφή με την τοπική κοινότητα των ιθαγενών και μελέτησε παραδοσιακή ιατρική.Μετά τις σπουδές της,εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο Πολιτιστικό Κέντρο του Puerto  Mont,συμμετέχοντας σε προγράμματα για άτομα σε φτώχεια και κοινωνικά ευάλωτα.Στη συνέχεια μετακόμισε στο Ην.Βασίλειο όπου σπούδασε Remedial Therapy,με ειδίκευση στην αποκατάσταση χρόνιων τραυματισμών.Αφού μετακόμισε στο νησί της Λέσβου η Fabiola πρόσφερε εθελοντική εργασία στα πρώτα στάδια της προσφυγικής κρίσης.Συγκινημένη από τον αριθμό των προσφύγων με αναπηρίες και χρόνιους τραυματισμούς ,οι οποίοι ζουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες,η Fabiola αποφάσισε το 2018 να προσφέρει εθελοντικά θεραπείες σε όσους το είχαν περισσότερο ανάγκη.Αυτή υπήρξε και η αρχή της Earth Medicine Physical Rehabilitation.Από τότε το έργο απέκτησε δυναμική με τη συμβολή πολλών εθελοντών,συμπεριλαμβανομένων των προσφύγων από το στρατόπεδο του Καρα-Τεπέ.

Το 2020,η Earth Medicine καταχωρήθηκε επίσημα ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.Η Fabiola πιστεύει ακράδαντα ότι η προσωπική υγεία συνδέεται στενά με την κοινωνική υγεία.Ως εκ τούτου,στοχεύει να συνεχίσει το έργο παρέχοντας έναν χώρο όπου τα πιο ευάλωτα άτομα,ανεξάρτητα από το που προέρχονται,μπορούν να έχουν πρόσβαση στην θεραπεία ,λειτουργώντας παράλληλα και ως   χώρος κοινωνικής ένταξης.

dimitrios.jpg

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΟΥΝΗΣ

Από την Ελλάδα
Ιδρυτής της EARTH MEDICINE και Υπεύθυνος Τεχνικής Υποστήριξης

Ο Πατούνης Δημήτρης είναι μηχανικός συστημάτων ελέγχου με πτυχία στους τομείς της πληροφορικής και του μηχανολογικού σχεδιασμού. Ο Δημήτρης μεγάλωσε στη Μυτιλήνη και στα 18 έφυγε για σπουδές και μετέπειτα καριέρα στο εξωτερικό. Εργάστηκε για 10 χρόνια στην αυτοκινητοβιομηχανία και την βιομηχανία εναλλακτικών πηγών ενέργειας στο εξωτερικό. Επιστρέφοντας στο νησί ασχολήθηκε με την ανάπτυξη και την τοπική χειροποίητη παραγωγή χρηστικών ηλεκτρικών ποδηλάτων. Ο Δημήτρης πιστεύει σθεναρά στην ανάγκη του ανθρώπινου πολιτισμού να επικεντρωθεί σε βιώσιμες τοπικές κοινωνικές και τεχνολογικές λύσεις να επαναπροσδιορίσει την σχέση του με το περιβάλλον και έτσι να αποτρέψει μια κλιματική και ανθρωπιστική κατάρρευση. Είναι μέλος του οργανισμού EarthMedicine από την ίδρυσή του εθελοντικά και βοηθάει στους τομείς της  τεχνικής υποστήριξης ( IT, ανάλυση δεδομένων, επιδιόρθωση μηχανημάτων θεραπείας). Πιστεύει ότι ο οργανισμός επιτελεί σημαντικό ανθρωπιστικό έργο υποστηρίζοντας τα πλέoν ευαίσθητα μέλη του προσφυγικού πληθυσμού με πρακτική φυσική αποκατάσταση και ψυχολογική υποστήριξη. Ο Δημήτρης οραματίζεται ότι ο οργανισμός στο μέλλον μπορεί να επεκταθεί στην παροχή υπηρεσιών για ευπαθή άτομα  και άτομα με ειδικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αποτελώντας έτσι ένα φάρο συνύπαρξης και κοινωνικής ένταξης.

trabert.jpg

Dr. GERHARD TRABERT

Από τη Γερμανία
Γενικός Γιατρός-Πολιτικός-Ακτιβιστής-Συγγραφέας

 Ο Dr.Gerhard Trabert γενικός γιατρός ,καθηγητής Κοινωνικής Ιατρικής/Κοινωνικής Ψυχιατρικής και συγγραφέας.Ο Dr. Trabert γεννήθηκε στο Μainz,Γερμανία.Ο Dr Trabert σπούδασε κοινωνική εργασία  στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Wiesbaden,Wiesbaden,Γερμανία από το 1975 έως το 1979.Πρίν αλλά και κατά τη διάρκεια των σπουδών του ήταν στην ομάδα στοίβου της Γερμανικής εθνικής νεανίδων και φοιτητών.Το 1983 άρχισε τις σπουδές του στην «Ανθρώπινη Ιατρική»,τις οποίες και ολοκλήρωσε το  1989 στο Gohannes Gutenberg Πανεπιστήμιο  του Mainz.Από την αρχή της ιατρικής του πρακτικής ολοκλήρωσε πολλές εργασίες στο εξωτερικό,στην Ινδία, στο Μπαγκλαντές στις ΗΠΑ κ.α.

 Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ινδία ο Dr. Trabert ήρθε σε επαφή με την λεγόμενη «ιατρική του δρόμου»,στην οποία θεραπεύονταν κυρίως ασθενείς με λέπρα.Η κατευθυντήρια αρχή που ακολουθεί αυτή την πρακτική είναι:»Εάν ο ασθενής δεν έρθει στον γιατρό ,ο γιατρός έρχεται στον ασθενή».Εμπνευσμένος από αυτό το έργο και τις εμπειρίες του εκεί,εφάρμοσε αυτή την ιατρική προσέγγιση στην υγειονομική περίθαλψη των αστέγων.Το 1994 ίδρυσε το μοντέλο Mainz,μια ιατρική περίθαλψη  για αστέγους.Το 2013 ο Dr. Trabert δημιούργησε το «Ασθενοφόρο Χωρίς Σύνορα» στην πόλη του Μainz,Γερμανία.Αστεγοι και ασθενείς χωρίς ασφαλιστική κάλυψη δέχονται δωρεάν ιατρική περίθαλψη.Ο Dr. Trabert είναι μέλος της ομάδας της Εarthmedicine από το 2018.

sandra.jpg

SANDRA  ARBELAEZ

Από Κολομβία/Ην.Βασίλειο
TCM Practitioner

H Sandra κατάγεται από την Μπογκοτά -Κολομβία και ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο πάνω από 25 χρόνια.

Ξεκίνησε την πρακτική του βελονισμού το 2004,κάνοντας αργότερα μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην κινέζικη βοτανική ιατρική,οπότε και απέκτησε το 2011 μεταπτυχιακό τίτλο στην Ανατολίτικη Ιατρική.Η Sandra θέλει διαρκώς να ενημερώνεται και να επεκτείνει τις γνώσεις της.Είναι τώρα εγγεγραμένη σε μία προηγμένη εκπαίδευση κινέζικης ιατρικής για την κλασσική βοτανοθεραπεία με την Dr.Suzanne Rubidoux.

Η Sandra πιστεύει ότι η προσφορά βοήθειας στις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας μας,θα ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο.Εχει προσφέρει εθελοντικά θεραπείες σε διάφορους οργανισμούς που εργάζονται με γυναίκες μετανάστριες ,θύματα ενδοοικογενειακής βίας κλπ.Έχει επίσης δουλέψει εθελοντικά στο ινδικό χωριό Chapparda ,στην πολιτεία Γκουζαράτ,σε ένα έργο της World Medicine με στόχο να γνωρίσουν το βελονισμό όσοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη σε όλο τον κόσμο.

     Επί του παρόντος η Sandra εργάζεται σε ιδιωτικές κλινικές στο Μπρίστολ και είναι η βελονίστρια στο Κέντρο Θεραπείας Πολλαπλής Σκλήρυνσης στο Μπρίστολ,Ηνωμ.Βασίλειο.

      Η Sandra είναι μέλος της ομάδας της Εarthmedicine από το 2018.Βοήθησε με την κατασκευή της ιστοσελίδας μας,με τη συγκέντρωση χρημάτων ,πρόσφερε τηλεφωνικές συμβουλές και θεραπείες κινέζικων βοτανικών φαρμάκων στους πρόσφυγες και συμβουλές κινέζικης ιατρικής για να ενισχύσουμε τα θεραπευτικά μας αποτελέσματα .Τον Αύγουστο 2021,η Sandra πέρασε πάνω από 3 εβδομάδες στον χώρο της Εarthmedicine ,προσφέροντας θεραπείες σε πολλούς πρόσφυγες που αντιμετώπιζαν πόνο,νευρολογικά προβλήματα και PTSD.Ελπίζει να μπορεί να μας επισκέπτεται τακτικά για να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

janina-moelle.jpg

JANINA MOELLE

Από τη Γερμανία
Βιοενεργειακή Θεραπεύτρια

Η Janina δουλεύει στην EarthMedicine σαν βιοενεργειακή θεραπεύτρια. Με έδρα τη Γερμανία ,ήρθε για πρώτη φορά στη Λέσβο  το 2021 για μακροχρόνια διαμονή .Ξεκινώντας την επαγγελματική της ζωή στο θέατρο και τη μουσική,αποφάσισε το 2015 να ακολουθήσει ένεν διαφορετικό δρόμο ,αναζητώντας μια βαθύτερη ανθρώπινη σύνδεση.Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της ως ψυχοθεραπευτής σώματος,σύμβουλος τραύματος,επαγγελματίας ψυχοθεραπείας και βιοενεργειακός θεραπευτής,στη συνέχεια εργάστηκε τρία χρόνια σε έναν οργανισμό που στηρίζει άτομα με χρόνιες ψυχικές παθήσεις.Εκεί εστίασε στο πολύπλοκο τραύμα και στις διασχιστικές διαταραχές,κυρίως ως συνέπειες τελετουργικής κακοποίησης.

Από το 2018 συνοδεύει επίσης ασθενείς με ανίατες ασθένειες σε υπηρεσία ξενώνα.Από το 2020 επικεντρώνεται κυρίως στην βιοενεργειακή θεραπεία και επεκτείνει την προσωπική της εμπειρία.

sorahb.jpg

SOHRAB SHIRZAD

Από το Αφγανιστάν
Οδηγός-Μεταφραστής Φαρσι-Νταρι

Ο Sohrab γεννήθηκε στο  Maidan-Wardak. Ανήκει στην εθνότητα των Χαζάρων, με καταγωγή από την ορεινή περιοχή του κεντρικού Αφγανιστάν. Μιλάει Hazaragi, Dari, Farsi και Pashtu. Ο πατέρας του εμπορευόταν  φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούνταν στη δική τους οικογενειακή γη. Άνοιξε επίσης ένα σούπερ μάρκετ στο χωριό, όπου εμπορευόταν διάφορα είδη τροφίμων από το χωριό  στην Καμπούλ και αντίστροφα.

Σε ηλικία 13 ετών, η ζωή του Sohrab  άλλαξε δραματικά όταν αντιμετώπισε τον τραγικό θάνατο και των δύο γονέων.Σε αυτό προστέθηκε η ασταθής τοπική οικονομία που ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών και εθνοτικών συγκρούσεων που είχαν σταδιακά φτωχοποιήσει την κεντρική περιοχή του Αφγανιστάν. Ο Sohrab αναγκάστηκε να μεγαλώσει γρήγορα, καθώς ανέλαβε την ευθύνη να φροντίζει τον μικρότερο αδερφό και την αδερφή του και μέχρι την ηλικία των 15, ήταν ήδη έμπειρος οδηγός φορτηγού, διανέμοντας προμήθειες τροφίμων σε διάφορες πόλεις στο Αφγανιστάν.Ως αποτέλεσμα της αξιοσημείωτης δύναμης και της ευφυΐας του ήταν σε θέση να συντηρεί  τα αδέρφια του ,αναπτύσσοντας μια επιτυχημένη καριέρα ως οδηγός φορτηγού.

Το 2012, άρχισε να εργάζεται ως οδηγός φορτηγού για μια μεγάλη εταιρεία υλικοτεχνικής υποστήριξης στο Αφγανιστάν, όπου ήταν υπεύθυνος για τη διανομή τροφίμων στη στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ που λειτουργεί στο Αφγανιστάν.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και των Ταλιμπάν αυξήθηκε, αυξάνοντας τον κίνδυνο επίθεσης από τους Ταλιμπάν ενώ βρίσκονταν στο δρόμο.

Αν και ασχολήθηκε χωρίς πολιτικό/ιδεολογικό ακτιβισμό και έκανε αυτή τη δουλειά μόνο για να συντηρήσει την οικογένειά του, ο Sohrab έγινε απειλή για τους Ταλιμπάν λόγω της εργασίας του ως οδηγός φορτηγού και της εθνικότητάς του.

Αφού αντιμετώπισε πολλές απειλές για τη ζωή του, τραυματίστηκε σοβαρά από ρουκέτα ενώ οδηγούσε το φορτηγό του και αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα του και να ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα το 2018. Το 2020, ο Sohrab άρχισε να προσφέρει εθελοντική εργασία στην Earth Medicine ως μεταφραστής Farsi-Dari. Από τον Μάιο του 2021 εργάζεται  ως οδηγός πλήρους απασχόλησης, μεταφέροντας άτομα με σωματική αναπηρία από τον προσφυγικό καταυλισμό για θεραπεία φυσικής αποκατάστασης στις εγκαταστάσεις μας στη Μυτιλήνη. Ο Sohrab ελπίζει ότι η Earth Medicine θα συνεχίσει να προσφέρει θεραπεία σε αιτούντες άσυλο που φτάνουν στη Λέσβο με σωματικούς  πόνους  και χρόνιους τραυματισμούς.

malvina.jpg

ΜΑΛΒΙΝΑ ΤΑΜΠΡΑ

Από την Ελλάδα
Διοικητική Συντονίστρια

Η Μαλβίνα είναι η διοικητική μας συντονίστρια.Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, Λέσβος,Ελλάδα.Σπούδασε νομική επιστήμη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατόπιν εργάστηκε σαν δικηγόρος στη Μυτιλήνη,Λέσβος.Εκτός από τις νομικές της σπουδές,από την παιδική της ηλικία,φτιάχνει χειροτεχνίες όλων των ειδών,όπως κοσμήματα,αξεσουάρ,τσάντες.Είναι επίσης θεραπεύτρια,εξασκώντας θεραπείες για όλο το σώμα εδώ και 18 χρονια.

 

Ως ντόπια από το νησί της Λέσβου βίωσε την προσφυγική κρίση το 2015. Συγκινήθηκε βαθιά από την τραγική κατάσταση όλων εκείνων των ανθρώπων που έφτασαν στο νησί (άστεγοι, πεινασμένοι, άρρωστοι, ευάλωτοι, οικογένειες με μικρά παιδιά κ.λπ.). Έτσι, προσπάθησε να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο. Το 2019, εργάστηκε στον καταυλισμό της Μόριας για 8 μήνες στο Γραφείο Ασυνόδευτων Ανηλίκων, κάτι που ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία από κάθε άποψη. Ερχόμενη σε επαφή με όλους αυτούς τους ευάλωτους ανθρώπους, κατάλαβε τα προβλήματα και τις ανάγκες τους και παρακινήθηκε να ασχοληθεί περισσότερο με το προσφυγικό. Άρχισε να εργάζεται με τη Earth Medicineas ως υπάλληλος πλήρους απασχόλησης από τον Μάιο του 2021.

ole-ludewig.jpg

OLE LUDEWIG

Από τη Γερμανία
Φυσιοθεραπευτής , Φοιτητής Ιατρικής

Ο Ole ζει στο Mainz,Γερμανία και άρχισε να συνεργάζεται με ανθρωπιστικές οργανώσεις από νεαρή ηλικία.Οταν ήταν 13 χρονών έγινε μέλος της SEARΑ,μιάς ανθρωπιστικής οργάνωσης που διευθύνει ένα νηπιαγωγείο για υποσιτισμένα παιδιά,με έδρα το Santarem,Βραζιλία.Μέσα από διάφορες εργασίες κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα για να στηρίξει την οργάνωση.Σε ηλικία 16 ετών επισκέφθηκε το έργο στην Βραζιλία.Μετά την αποφοίτησή του στο Mainz το 2012 και μετά από διάφορες πρακτικές στον τομέα της ιατρικής,σπούδασε φυσιοθεραπεία από το 2013-2016.

Από το 2017-2019 εργάστηκε ως φυσιοθεραπευτής στο Wiesloch της Γερμανίας.Από το φθινόπωρο του 2019 άρχισε τις σπουδές του στην ανθρώπινη ιατρική στο Johannes-Gutenberg Universitat, Mainz.

Την άνοιξη του 2020 είχε την ευκαιρία να εργαστεί στη Λέσβο με την EarthMedicine ως φυσιοθεραπευτής.Μετά την επιστροφή του στην Γερμανία συνέχισε να στηρίζει την οργάνωση ,καθώς παίρνει συνεντεύξεις από αιτούντες που θέλουν να ενταχθούν και να προσφέρουν στον οργανισμό.Πιστεύει ότι αυτό το έργο είναι μοναδικό στο είδος του και δείχνει πραγματικά πως μία ανθρωπιστική οργάνωση πρέπει να στηρίζει ανθρώπους σε δύσκολες καταστάσεις.Στην EarthMedicine,οι πρόσφυγες δεν λαμβάνουν μόνο σωματική βοήθεια.Φροντίζουμε επίσης τις ανάγκες και την ψυχική τους υγεία.

beatrix-szabo.jpg

BEATRIX SZABO

Από τη Γερμανία
Κλασσικός Ομοιοπαθητικός

Η Beatrix είναι εναλλακτικός γιατρός και έχει Master of Science στην Integrated Healthcare.Από το 1995 εργάζεται στο δικό της ιατρείο ως κλασσική ομοιοπαθητική γιατρός και ψυχοθεραπεύτρια ,με έμφαση  στη θεραπεία του τραύματος.Είναι επόπτρια και διευθύνει το δικό της εκπαιδευτικό ίδρυμα για την κλασσική ομοιοπαθητική στο Regensburg,Γερμανία.Η Beatrix έχει δουλέψει στην Μακεδονία και τη Βοσνία μετά τον πόλεμο  ως  ομοιοπαθητικός  και  λέκτορας . Γράφει  άρθρα  για  την  κατάσταση των  προσφύγων  και συνεργάζεται με την ανθρωπιστική οργάνωση Space-Eye.Από τον Αύγουστο του 2021 έρχεται τακτικά στην Λέσβο ,ως εθελοντής στην Earth Medicine,μαζί με άλλους ομοιοπαθητικούς γιατρούς.

kailis.jpg

ΚΑΪΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Από την Ελλάδα
Χειρούργος Ορθοπεδικός

Ο δρ.Καϊλής Βασίλης είναι χειρούργος Ορθοπεδικός.Γεννήθηκε και μεγάλωσε στγο Λουξεμβούργο.Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή της Πάτρας και στη συνέχεια επέστρεψε στο Βέλγιο στο Universite Catholique de Louvain ,στις Βρυξέλλες όπου έλαβε την ειδικότητα του Ορθοπεδικού Χειρουργού.

Η αγάπη του και το πάθος για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της ορθοπεδικής χειρουργικής σε παιδιά,τον οδήγησε και πάλι στο υψηλού κύρους Université Catholique de Louvain των Βρυξελλών ,όπου και ασχολήθηκε αποκλειστικά με την παιδο-Ορθοπεδική χειρουργική.

 Οι γνώσεις και η εμπειρία που απέκτησε,αφορούν όλες της πτυχές της παιδο-Ορθοπεδικής χειρουργικής και Τραυματολογίας,τόσο στα ‘’απλά’’,καθημερινά προβλήματα κατα την ανάπτυξη ενός παιδιού,όσο και στα βαριά περιστατικά όπως σοβαρά τραύματα και κακοήθεις όγκοι μυοσκελετικού συστήματος.

Είναι πολύτιμος συνεργάτης μας,καθώς είναι πάντα πρόθυμος να μας υποστηρίξει με τις εξειδικευμένες γνώσεις του όταν έχουμε ασθενείς με σκελετικά προβλήματα και τραυματισμούς.Ο δρ.Καϊλής είναι μέλος της ομάδας της Earthmedicine από τον Ιανουάριο του 2019.

victor_540px.jpg

Victor F Lima

Από τη Βραζιλία
Γραφίστας - Ψηφιακός Σχεδιαστής

Ο Victor είναι ο γραφίστας και ο ψηφιακός μας σχεδιαστής. Άρχισε να εργάζεται εθελοντικά μαζί μας τον Δεκέμβριο του 2019 δημιουργώντας το λογότυπο και την οπτική  μας ταυτότητα και από το 2020 φροντίζει την ιστοσελίδα της EARTH MEDICINE και όλη την οπτική  μας επικοινωνία. Επιπλέον ,έχει το δικό του design studio από το 2012, συνεργαζόμενος με μάρκες και οργανισμούς από όλο τον κόσμο.

EARTH MEDICINE 
ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ 

organogram-earth-medicine-greek.png
bottom of page